Grad Beograd, nakon što je raspisao javnu nabavku od 90 miliona dinara za reklamiranje gradskog prevoza, zatim od još 90 miliona za izradu interaktivne kampanje, sada tražži ponuđača koji će za 15 miliona dinara da napravi video spot i vizuale za javni prevoz.

Time ova potencijalna izdvajanja iz gradske kase, budući da je postupak u toku, dostižu 195 miliona dinara što je više od 1,6 miliona evra, piše Nova Ekonomija.

U javnoj nabavci „Izrada video spotova i vizuala za javni prevoz“ navodi se da se kontinuirano podiže nivo usluge javnog prevoza putnika.

Izradom video spotova i vizuala za javni prevoz povećalo bi se poverenje građana, promenila slika o javnom prevozu što bi doprinelo značajnom povećanju prihoda od prodaje karata, ocenjuju gradski čelnici.

Od ponuđača se traži da dizajnira i izradi oglas za oglašavanje u štampanim medijima, vizual za oglašavanje na bilbordima i na internetu. Traže se i najmanje tri scenarija za video spot.

Kako stoji, okvirni sporazum se zaključuje na procenjenu vrednost javne nabavke koja iznosi 12.499.998,00 dinara bez PDV, odnosno 15.000.000,00 dinara sa PDV-om. Vrednost okvirnog sporazuma obuhvata cenu izrade spota i vizuala.

Izvor: Danas

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com