Zahvaljujući razvoju tehnologije i digitalizaciji savremenom čoveku su svakodnevne aktivnosti znatno olakšane. Kupovina preko interneta u Srbiji je pre samo jednu deceniju bila nezamisliva, a danas se osim garderobe, patika i šminke mogu poručiti i mnogi poručiti i mnogi drugi željeni predmeti.

Da li ste znali da se sada i buketi i aranžmani iz cvećare mogu kupiti online?

Šta je online Cvećara Beograd?

Pored brojnog asortimana cveća koje se može kupiti direktno u cvećari Provansa Dekor, kod online Cvećare Beograd je karakteristična takozvana brza kupovina unapred aranžiranog cveća. Aranžmani u online cvećari su raznovrsni, kreativni i jedinstveni, namenjeni za razne bitne datume kao što su rođendani i godišnjice, ali tu su i buketi ruža koji su savršeni za iznenađenja. Online cvećara je tu da omogući da pravi buket stigne na pravu adresu u pravo vreme.

Mali znak pažnje nikad nije kliše i pokloni će uvek biti u trendu!

101 ruža iz online cvećare je uvek dobra ideja za poklon!

101 ruža ima jaku i jasnu simboliku – Ti si bitna osoba u mom životu!

Ruže su cveće koje se najviše i najčešće poklanja. U zavisnosti od boje imaju različitu simboliku. Tako crvene ruže predstavljaju simbol strasti i ljubavi, a buket od 101 ružu je prisutan još od davnih vremena, kada je bilo potrebo duže vreme za gajenje i negovanje ovolikog broja ruža. Na taj način se pokazivalo koliko volite tu osobu kojoj ste namenili ovaj buket. I danas 101 ruža ima značenje „Ti si moja jedina ljubavˮ , samo što je danas za pravljenje buketa potrebno mnogo manje vremena. Bez obzira koji je povod slanja 101 ruže, bio to 8. mart, Dan zaljubljenih, rođendan, mali znak pažnje, neka proslava ili čak deo izvinjenja, simbolika je jasna i jaka.

Imamo dobre vesti, prošla vremena su iza nas i ne morate da imate ogromnu baštu ruža da biste iznenadili vašu dragu! Cvećara Provansa Dekor u Beogradu je tu i šalje 101 ružu na kućnu adresu vašoj voljenoj osobi! Sve što treba da uradite je da preko online cvećare odaberete aranžman za 101 ružu, da li će to biti buket u lepo dekorisanom papiru, kutiji ili korpici ostaje na vama da odlučite. Sve ruže iz naše bašte čekaju da obraduju ljubav vašeg života.

Kako funkcioniše online cvećara?

Naime, u širokom asortimanu raznih aranžmana i buketa cveća, vizuelno je prikazan svaki, karakteristike svakog od njih su jasno naglašene i vidno su istaknute cene. Posle odabira željene vrste i boje cveća, u zavisnosti šta želite da poručite voljenoj osobi, vaša porudžbina odlazi u online korpu, a iz online korpe pravo na adresu vaše drage!

Bitno je da znate da se dostava cveća odvija 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda, sve što se može videti od aranžmana u online prodavnici Cvećare Beograd može biti dostavljeno za najviše jedan sat. Može se reći da cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku i u vreme koje vi poželite. Na vama je samo da odaberete željeni aranžman i vreme isporuke, a Cvećara Beograd je tu da vaše iznenađenje sprovedu u delo! Treba napomenuti da je očekivano vreme ono za koje se zajedno dogovorite. Dostavljači su tačni i snalažljivi tako da se vreme isporukue uvek poštuju. Ono što je najbolje kod dostave je da radi 24h, pa tako možete iznenaditi dragu osobu za rođendan tačno u ponoć. Ovakva iznenađenja se dugo pamte, a proces prodžbine je brz i jednostavan.

Da li znate koje su prednosti online cvećare baš sada?

Usled neočekivanih dešavanja od marta ove godine, kada nas je korona sve zatekla nespremne i odmah željne mnogih odgovora, morali smo brzo da se prilagodimo nekom drugačijem načinu života – bezkotaktnom. Naučili smo da se ne pozdravljamo, da nosimo masku i da držimo distance tokom razgovora. Ove nove navike postale su nesvesno naša svakodnevnica, a online kupovina nam je znatno pomogla da se izolujemo i smanjimo kontakt sa ljudima. Neka od prednosti online kupovine cveća je ta da je sam proces dosta ubrzan, ali glavna prednost u doba korone je ta što izbegavate nepotreban kontak sa ljudima. Vaši dragi ljudi sada mogu dobiti najlepši poklon iz cvećare Provasa Dekor, a vi ste na samo jedan klik daleko od samog procesa kupovine.

Izmamite osmeh dragim osobama, ulepšajte im dan i neka se vaš poklon dugo pamti!

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com