Železnice Srbije su zbog velikog interesovanja i ovog decembra organizovale prednovogodišnje vožnje sa Deda Mrazom. U sklopu tih vožnji su i predviđeni paketići za decu, što je najbolja moguća priprema za predstojeće praznike.

Prednovogodišnje vožnje vozom sa Deda Mrazom idealna su prilika za druženje i neuobičajenu zabavu, a kako deca kažu i za proveru da li Deda Mraz zaista postoji.

Napadao je jako veliki sneg pa Deda Mraz ne može doći sankama. Doćiu će vozićem koji će ići do stanice „Beška“. Za to vreme će dva Deda Mraza da animiraju decu i da im podele paketiće. U povratku malo zabave, pesme, nadam se da će biti svi zadovoljni“, kazao je Zoran Vidaković, Železnice Srbije.

Vožnje sa Deda Mrazom planirane su za svaki vikend do kraja meseca sa polaskom u 12:58 sa glavne železničke stanice u Novom Sadu, a zbog velikog interesovanja vožnji će biti i naredna dva petka, u isto vreme.

Iz Železnica Srbije naglašavaju da bi ova akcija trebalo da postane i tradicija, a deca su saglasna u tome da bi volela da vide Deda Mraza i u nekim nekonvenionalnim ulogama kao što je ona kada on danas bude delio paketiće baš u vozu.

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com