Eros Ramacoti započeo je treći deo velike „Vita Ce N’è “ turneje u okviru koje dolazi i u Beograd.

Koncert je zakazan za 24. septembar u Štark areni.

Eros je rekao da nosi prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Dodaje da je veoma uzbuđen i da je spreman da publici pruži jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramacotti je sigurno najveća zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu.

Vita Ce N’è” turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Na ovoj turneji Eros će posetiti više od 30 zemalja na pet kontinenatai i održaće preko 90 koncerata. Ali nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama.

Bez obzira na težak period u privatnom životu, Eros ne prestaje da ruši rekorde i u skladu sa nazivom novog albuma šalje pozitivnu poruku “Vita ce n’e” – Ima života!

Bilo da jedva čekate da uživo čujete neki od starih, velikih hitova kakvi su „Se bastasse una canzone“, „Un’ altra te“, „Fuoco nel fuoco“, „Cose della vita“, ili ste već ozbiljno zavrteli u svojim plejerima „Vita Ce N’è“, „Per le strade una canzone“ ili bilo koju od pesama sa najnovijeg izdanja, koncert u Areni će vas oduševiti.

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com