Bura u Fk Partizan ne jenjava.  Juče je ostavku dao trener Zoran Bata Mirković, a danas je Fk Partizan napustio i sportski direktor Ivica Ilijev.

Sada već bivši trener Fk Partizana, Bata Mirković,  je kormilo napustio posle poraza od strane Voždovca (1:0) , što im je bio drugi vezani poraz jer je u prošlom kolu takođe istim rezlutatom izgubio od Radničkog.

Zoran Bata Mirković je bio pred odlukom da ode iz kluba i na kraju jesenjeg dela sezone, kada je Partizan na svom terenu remizirao sa Mačvom, no tada ga je uprava odgovorila od te odluke.

Otišao i sportski direktor Ivica Ilijev

Pomalo neočekivano, ali priželjkivano od strane navijača, poziciju sportskog Direktora je napusio Ivica Ilijev.

Kako je naveo u ostavci „Neko je morao da preuzme odgovornost za ovu seriju loših rezlutata ove sezone“ .

Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj suradnik, već prijatelj i brat – rekao je Iliev za „Telegraf“.

Iliev se osvrnuo i na ostaku bivšeg trenera Mirkovića, koji je bio projektovan kao dugogodišnje rešenje na klupi crno-belih.

Mnogo mi je krivo što je Bata otišao, uveren sam da je mogao da bude trener na duge staze, jer je za kratko vreme pokazao veliki potencijal. To je samo jedan od razloga zašto odlazim, jer vreme je za nove ideje, nove ljude. Moj krug se zatvorio i ponosan sam što sam imao priliku da radim u voljenom klubu. Partizan je veliki, to nikada niko ne sme da zaboravi i želim mom klubu sve najbolje u budućnosti – zaključio je Ivica Iliev u svom obraćanju.

Ono što mnogim navijačima nije jasno, kako je moguće da pored serije loših rezlutata uprava još uvek nije dala ostavku, kao i da li smatraju da će ovakvim potezima uspeti da prodrmaju igrače, ili su potrebnija drastična rešenja unutar Fk Partizan kako bi se  igrači, ali i ostali radnici koji tu rade trgnuli i počeli da rade punom parom kako taj klub zaslužuje?!

 

 

 

 

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com