Štedite za letovanje? Evo 7 načina da dodatno zaradite!

Odlučili ste da ovog leta ne propustite priliku da otputujete na neku novu destinaciju i odmorite od svakodnevnih obaveza.

Izdvajamo za Vas 7 načina da dodatno zaradite:

Čuvanje dece – dadilja, animator…

Strpljivi ste, pažljivi sa mališanima i uživate da provodite vreme sa njima. Provodite vreme decom i pri tom dopunite Vaš budžet.

Šetanje pasa

Ukoliko volite ljubimce, ovaj posao će Vam predstavljati zadovoljstvo. Preuzmite obavezu šetanja pasa od vlasnika i dodatno zaradite obavljajući ovaj posao.

Izrada torti i kolača, ketering

Vaš rokovnik je prepun receptima kolača i torti koje rado pravite. Na proslavama uvek dobijate pohvale na račun Vašeg kulinarskog umeća. Napravite tortu, slanu ili slatku poslasticu za rođendan, proslavu ili svadbu i doprinesite povećanju budžeta.

Pisanje pozivnica za venčanje, blog tekstova i tekstova za sajtove

Kreativni ste, volite da pišete i vešti ste u tome da rečima oblikujete tuđe misli. Onda će ovaj dodatni posao će biti idealan za Vas.

Nega starih lica

Znate sa ljudima, pažljivi ste i obazrivi. Volite da saslušate priče starijih i njihovo životno iskustvo. Pomozite baki ili deki u obavljanju njihovih svakodnevnih obaveza i rutina.

Držanje privatnih časova

Svirate neki instrument? Klavir, violinu? Matematiku držite u malom prstu? Govorite engleski, nemački ili francuski jezik kao maternji? Za držanje privatnih časova je potrebno da vladate nekom oblasti u potpunosti, i pri tom da se pripremite da biste adekvatno preneli svoje znanje. Bilo oblast da je u pitanju, držanje privatnih časova može brzo i značajno dopuniti Vaš budžet.

Izrada ukrasnih cvetića za venčanja

Ovaj dodatni posao zahteva malo vežbe. Pre nego što počnete da izrađujete ukrasne cvetiće za druge, moraćete da pogledate kako se oni prave i šta morate da pripremite od materijala.

Zvuči Vam interesantno neki od ovih honorarnih poslova, ali se verovatno pitate gde biste pronašli osobu kojoj treba neka od ovih usluga? I na to smo mislili za Vas. Portal utrenu.com omogućava da se povežete sa osobama koje traže uslugu koju Vi možete i želite da prižite. Potrebno je da se registrujete (besplatno) na portalu i pri registraciji označite uslugu koju želite da pružate. Moći ćete da pregledate potražnje i pošaljete ponude za poslove koji Vas interesuju.

Poslovi koje smo izdvojili, ne iziskuju specifična znanje niti ulaganja, ali ovaj portal pruža i mogućnosti za brojne druge stručnjake i pružaoce usluga, poput arhitekti, dizajnera, fotografa, majstora, personalnih trenera, majstora, DJ-eva, web dizajnera itd.

Više o funkcionisanju portala za pružaoce usluga možete pročitati na: https://utrenu.com/kako-sajt-funkcionise-pro. Obezbedili smo za Vas i promo kod: LETOVANJE, sa kojim aktivirate 10 gratis ponuda na ovom portalu. Srećno!

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com