Magazin „Forbs“ objavio je listu 10 najplaćenijih pevačica u 2018. godini. Na prvom mestu se nalazi Kejti Peri koja je sa trona „skinula“ Bijonse.

Kako piše „Forbs“, Kejti Peri (34) je u toku ove godine zaradila 83 miliona dolara. Osim toga ona je plaćena 20 miliona dolara za svoju ulogu sudije u popularnoj emisiji „Američki idol“.

Drugo mesto je zauzela Tejlor Svift koja je prodala album „Reputation“ u dva miliona primerak u prvih nedelju dana od objavljivanja. Prema procenama ova pevačica je zaradila oko 80 miliona dolara.

Na trećem mestu nalazi se Bijonse, koja je ove godine objavila prvi album sa svojim mužem, reperom DžejZijem. Ona je ove godine zaradila 60 miliona dolara.

Pink je zauzela četvrto mesto i u toku 2018. godine je zaradila oko 52 miliona dolara.

Sa 66 nastupa, filmom „Zvezda je rođena“ i dogovorima sa „Versačeom“ i „MAC-om“, Lejdi Gaga je ove godine zaradila 50 miliona dolara i tako zauzela peto mesto.

Da nema nameru da se zaustavi sa svojih 49 godina pokazala je Dženifer Lopez, koja je zaradila 47 miliona dolara i nalazi se na šestom mestu najplaćenijih pevačica.

Pevačica Rijana, zaradila je 37,5 miliona dolara, iako nije bila na turneji još od 2016. godine. „Forbs“ navodi da je Rijana svoje prihode ostvarila od kozmetike i veša za žene, kao i za ulogu u filmu „Oušnovih 8“.

Helena Fišer bogatija je za 32 miliona dolara nakon, kako navodi „Forbs“, fenomalne turneje na kojoj je zarađivala više od milion dolara po nastupu.

Uzimajući pola miliona dolara za veče u Las Vegasui, Selin Dion se lako popela do cifre od 31 milion dolara, koliko je zaradila ove godine.

Na poslednjem, 10. mestu, sa 30 miliona dolara nalazi se Britni Spirs.

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com