Kako je izjavio potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić „Pokušaćemo da brendiramo ime stadiona. Već imamo pregovore sa francuskim fimama, čak i iz Kine koje su raspoložene da učestvuju u ovom projektu“ .

– Opsežno ćemo učestvovati u rekonstrukciji stadiona. Za potpunu rekonstrukciju, objekat koji je dostojan i Lige šampiona, potrebno je 10 do 15 miliona evra. Drževa je stala na stanovište da bi Crvena zvezda i Partizan kao najveći klubovi mogli dobiti taj novac, ali Partizan neće sedeti skrštenih ruku. Pokušaćemo da brendiramo ime stadiona. Već imamo pregovore sa francuskim fimama, čak i iz Kine koje su raspoložene – rekao je Vuletić.

Prema njegovim rečima, Fudbalski klub Partizan , je još u oktobru podneo projektnu dokumentaciju Skupštini grada Beograda koja je čekala odluku Apelacionog suda. Kako je izjavio, očekuje da se regulacioni plan i svi pravni osnovi usvoje do proleća, kako bi što pre krenuli u realizacijiu.

Ono na šta je potrebno obratiti pažnju, a to je da je Sportsko društvo Partizan, od ponedeljka pravosnažno vlasnik stadiona u Humskoj, objekata veslačkog kluba na Adi Ciganliji, kao i imovine odbojkaškog i košarkaškog kluba na Kalemegdanu.

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com