Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova „Whitesnake“ nastupa večeras na stadionu Tašmajdan u okviru svetske “Flesh & Blood“ turneje.

Whitesnake“ proslavlja 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!“, poručuje pevač Dejvid Koverdejl.

„Whitesnake“ će na Tašmajdanu, pored hitova “Here I Go Again“, “Is This Love’‘, “Fool For Your Loving’‘ i “Ain’t No Love In The Heart Of The City“, izvesti i numere sa novog albuma “Flesh & Blood“ – “Shut Up And Kiss Me“, „Trouble Is Your Middle Name“ i “Hey You, You Make Me Rock“.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe „Whitesnake“ na Gitarijadi, kako je prvobitno planirano, promoter je doneo odluku da premesti koncert na stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je „Whitesnake“ održao svoj prvi koncert u Srbiji 2006. godine.

Specijalan gost koncerta biće Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, a ulaznica ima samo još za tribine po ceni od 2.500 dinara.

Izvor: Tanjug

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com