Najposećenija planina u Srbiji, Zlatibor, i ove godine za vaskršnje i prvomajske praznike očekuje veliki broj gostiju koji će toplo i sunčano vreme iskoristiti za odmor.

Hoteli, restorani, zabavni parkovi i ostali sadržaje spremno čekaju goste koji će doći da svoj prolećni odmor provedu na čistom vazduhu i u prirodi.

Svi lokaliteti koji se nalaze u okolini Zlatibora otvoreni su za posete. Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 09.30 do 18 časova. „Staro selo“ Sirogojno otvoren je za posete svakog dana od 09.00 do 19 časova. Pored toga tu je i Gostiljski vodopad koji je nezaobilazan.

Planinski centar Tornik biće otvoren od 27. aprila do 05. maja od 09.00 do 16 časova. Posetiocima će na raspolaganju biti žičara za panoramsu vožnju i bob na šinama.

Ljubitelji avanture i adrenalina imaće priliku da svoje sposobnosti oprobaju u Avantura parku. Takođe svi oni koji su zainteresovani za aktivni odmor tu su obeležene pešače i biciklističke staze kao i škola jahanja.

Za najmlađe posetioce tu je Dino park koji za praznike priprema Vaskršnji karneval i Prvomajski maskembal u kom će i stariji posetioci moći da uživaju u zabavnom programu i prazničnoj atmosferi.

Hoteli i drugi smeštaji na Zlatiboru pripremili su praznične pakete i popuste. Agencije nude bogat program izleta a kako vremenska prognoza najavljuje sunčano i toplo vreme svim gostima Zlatibora zagarantovan je sjajan provod.

 

Želite da postane naš dopisnik? Kontaktirajte nas na dopisnistvo@srbijavesti.com